Potpredsednik FBIH napustio SDA

Izvor: Mondo, 04.Feb.2013, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpredsednik FBIH napustio SDA

Potpredsednik Federacije BiH Mirsad Kebo istupio je, na sopstveni zahtev, iz SDA i do daljeg neće davati izjave, niti komentarisati razloge tog čina, saopšteno je iz kabineta potpredsednika FBiH.

U saopštenju se navodi da se Kebo ograđuje od sadržaja jučerašnje izjave generalnog seketara SDA Amira Zukića, koji je naveo da će Kebo razgovarati sa čelnicima stranke o budućem angažmanu.

"Kebo izražava veliko poštovanje članstvu SDA i duboko žali što je morao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << doneti ovako mučnu odluku. Kao što je u svim svojim dosadašnjim javnim istupima čuvao ugled svakog pojedinca, institucije, političke partije i naroda, potpredsednik Kebo očekuje da će njegov čin biti shvaćen kao demokratsko i ljudsko pravo", navodi se u saopštenju.

U saopštenju je navedeno i da će od danas potpredsednik FBiH i njegov kabinet delovati vanstranački i kao do sada, u skladu sa Ustavom, zakonom i interesom svih građana i naroda Federacije i BiH.

(Srna)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Potpredsjednik Federacije BIH Kebo istupio iz SDA

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Feb.2013

Potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo istupio je, na vlastiti zahtjev, iz Stranke demokratske akcije i do daljnjeg neće davati izjave niti komentarisati razloge tog čina. Također, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, Kebo se ograđuje od sadržaja jučerašnje izjave generalnog seketara...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.