Posvađao se sa ukućanima, pa bacio bombu u dvorište!

Izvor: BKTV News, 21.Jul.2017, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posvađao se sa ukućanima, pa bacio bombu u dvorište!

D.D. (32) iz Kozarske Dubice noćas je nakon svađe sa ukućanima, bacio ručnu bombu u svom dvorištu u naselju Ševarlije. Na sreću, nije bilo povređenih.

Iz policijske uprave Prijedor saopštili su da su ovaj slučaj prijavili članovi porodice i da su policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica uhapsili osumnjičenog Dubičanina.

"Kriminalističkom obradom te prikupljenim dokazima na licu mesta, utvrđeno je da je D.D. oko 00:25, u dvorištu porodične >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kuće, iza pomoćnog objekta, nakon nesuglasica sa ukućanima, aktivirao i bacio eksplozivnu napravu, odnosno ručnu bombu", saopštili su iz Policijske uprave Prijedor.

Drama u BiH: Pao ringišpil, povređena deca (FOTO)

Dodaju da je na pomoćnom objektu pričinjena manja materijalna šteta.

Nakon kompletiranja predmeta protiv D.D., Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izveštaj za počinjena krivična dela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, ugrožavanje sigurnosti i nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Horor: Pastir pao sa stene, poginuo na licu mesta!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.