Poruka turistima na Viru: Dragi gosti, čuvajte kosti

Izvor: RTS, 26.Jul.2019, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka turistima na Viru: Dragi gosti, čuvajte kosti

Na ostrvu Viru u Hrvatskoj sinoć je postavljen preteći transparent turistima. "Dobro došli na Vir, Dalmaciju! Dragi gosti, čuvajte kosti", stoji na transparentu obešenom na brod uz precrtan znak Dinama, precrtan natpis "SRB" i uz ustaško "U".
Na transparentu je ispisano i "1950", što je godina osnivanja splitske "torcide".

Fotografiju je slikala čitateljka Indeksa koja je rekla da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << to nije jedini incident u poslednja dva dana.
Dan pre napali su dečaka zbog Dinamove majice, jurili ga po molu i šamarali, rekla je. 
"Jučer se pojavio taj transparent na brodu, na virskoj rivi. Dan ranije je bio incident, jedan dečko je bio u Dinamovoj majici i do njega su došli torcidaši, rekli su mu da skine majicu i da neće biti problema ako je skine. Dečko naravno nije skinuo majicu i oni su ga krenuli juriti po molu. Dobio je par šamara, a prestali su kad je skinuo majicu i otišli", ispričala je hrvatskom portalu.
Indeks je kontaktirao sa policijom. Rečeno je da zasad nemaju evidentirane te događaje, ali da će sve proveriti.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Precrtano "SRB" na Viru: Turistima prete da "čuvaju kosti"

Izvor: B92, 26.Jul.2019

Zagreb -- Na ostrvu Vir u toku noći postavljen je transparent u kojem se turistima preti "da čuvaju kosti"..."Dobrodošli na Vir, Dalmaciju! Dragi gosti, čuvajte kosti", stoji na transparentu postavljenom na brod u marini na kome je nacrtan i znak Dinama, ustaško "U" i precrtan natpis "SRB", prenosi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.