Otac sebi pucao u grudi, sin ga odvezao u bolnicu, pa izvršio samoubistvo

Izvor: Blic, 02.Nov.2011, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac sebi pucao u grudi, sin ga odvezao u bolnicu, pa izvršio samoubistvo

U Nikšiću se danas dogodila porodična tragedija u kojoj je otac pokušao sebi da oduzme život, da bi njegov sin kasnije iz istog pištolja izvršio samoubistvo.

Prvo je V. P. (70) ispred porodične kuće u naselju "Budo Tomović", pucajući u grudi, pokušao sebi da oduzme život.

U tom trenutku, u kući su se nalazili njegova supruga i sin jedinac M. P. (39) koji ga je odvezao u bolnicu, uzeo pištolj kojim se njegov otac pokušao samoubistvo, odvezao se automobilom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nadomak kuće i sebi oduzeo život.

Kako prenose podgorički mediji, V. P. je operisan i nalazi se u životnoj opasnosti.

Razlog zbog čega su otac i sin na sebe digli ruku za sada nije poznat.

Povezane vesti: Ohajo: Vlasnik oslobodio divlje zveri, pa se ubio

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTAC POKUŠAO, SIN IZVRŠIO SAMOUBISTVO U NIKŠIĆU

Izvor: Kurir, 02.Nov.2011

PODGORICA - U Nikšiću se dogodila porodična tragedija u kojoj je otac pokušao sebi da oduzme život, da bi njegov sin kasnije iz istog pištolja izvršio samoubistvo...Prvo je V. P. (70) ispred porodične kuće u naselju "Budo Tomović", pucajući u grudi, pokušao sebi da oduzme život...U tom trenutku,...

Nastavak na Kurir...

Sin se ubio nakon očevog pokušaja samoubistva

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2011

PODGORICA - U Nikšiću se danas dogodila porodična tragedija u kojoj je otac pokušao sebi da oduzme život, da bi njegov sin kasnije iz istog pištolja izvršio samoubistvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.