Izvor: B92, 22.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica Broz protiv Vrdoljaka

Zagreb -- Porodica Broz neće reditelju Antunu Vrdoljaku zabraniti snimanje filma o Titu, ali je spremna da učini sve da mu taj posao oteža.

To je izjavila danas Saša Broz, unuka Josipa Broza. "Nas pre svega čudi što je HRT izdvojio 1,08 miliona evra za snimanje dokumentarnog filma o Titu, jer je Vrdoljak poslednja osoba koja bi trebala snimati film o mom dedi, a pre svega istorijskoj ličnosti", rekla je ona.

Saša Broz je podsetila da je Vrdoljak svojevremeno izjavljivao kako je na vest da je umro Tito pio šampanjac, a "njegove takve izjave moja porodica i ja smatramo gadljivim", prenosi "Jutarnji list" njene reči.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.