Ponovo uznemirujući grafiti protiv Srba u Zagrebu

Izvor: RTS, 29.Maj.2016, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo uznemirujući grafiti protiv Srba u Zagrebu


U Zagrebu se pojavio novi grafit sa porukom "U proljeće kad procvate vrba, radit ćemo paprikaš od Srba", javlja regionalna televizija N1. Ocenjuje se da grafit demantuje izjave predsednice Hrvatske, koja tvrdi da u Hrvatskoj nema ustaštva ni neoustaštva, kao i gradonačelnika Zagreba koji ustašku ikonografiju po gradu naziva usamljenim slučajem.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

U ZAGREBU PONOVO PRETEĆI GRAFITI: Kad procveta vrba, pravićemo paprikaš od Srba!

Izvor: Kurir, 29.Maj.2016

...Najnoviji grafit osvanuo je u zagrebačkom naselju Trešnjevka na adresi Mitrovačka 2, javlja regionalna televizija N1 Hrvatska Ta televizija ocenjuje da to demantuje izjave predsednice Hrvatske koja tvrdi da u Hrvatskoj nema ustaštva ni neoustaštva, kao i gradonačelnika Zagreba koji ustašku...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.