Polio restoran benzinom, pretio vlasniku da će ga zapaliti

Izvor: BKTV News, 24.Jul.2017, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polio restoran benzinom, pretio vlasniku da će ga zapaliti

Prijedorska policija uhapsila je V.M. (41), zbog sumnje da je pokušao da zapali ugostiteljski objekat, nakon čega je pretio vlasniku.

"Osumnjičeni je 22. jula, u večernjim časovima, došao u ugostiteljski objekat čiji je vlasnik M.R. iz Prijedora. Prosuo je benzin preteći da će da zapali lokal, nakon čega je pozvao vlasnika i pretio mu lično”, saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

O slučaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Prijedor, kojem će, nakon kompletiranja predmeta, biti dostavljen izveštaj za krivična djela ugrožavanje sigurnosti i paljevina u pokušaju.

Osumnjičeni je, nakon što je benzinom polio unutrašnjost objekta, polio i letnju baštu.

Prema nezvaničnim saznanjima, motiv napada su neraščišćeni odnosi odranije.

Drama u Sloveniji: Našao bombu iz Drugog svetskog rata i doneo kući, evakuacija celog sela

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.