Policijska akcija zbog nezakonitog izdavanja diploma u BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Nov.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijska akcija zbog nezakonitog izdavanja diploma u BiH

Iz Tužilaštva Unsko-sanskog kantona je saopšteno da je tokom policijske akcije koju je provela Agencija za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine, u srijedu prijepodne, bilo obuhvaćeno 58 fizičkih i pravnih osoba, koji se terete da su od 2014. godine do danas na području Federacije BiH, ali i dijela Republike Srpske, pronalazili osobe i nezakonito im pribavljali različite certifikate i diplome od osnovne škole do visokoškolskih ustanova. Navodi se da su osumnjičeni stekli...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

STEKLI VIŠEMILIONSKU KORIST Nezakonito nabavili hiljade diploma i sertifikata, u fokusu istrage 58 osoba

Izvor: Blic, 13.Nov.2019

Službenici Tužilaštva Unsko-sanskog kantona u saradnji sa SIPA sproveli su danas akciju “Pero” koja je rezultat višemesečne istrage koja je obuhvatila čak 58 fizičkih i pravnih lica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.