Policija upala u stan Nebojše Medojevića

Izvor: Večernje novosti, 30.Jun.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija upala u stan Nebojše Medojevića

Specijalci i interventna jedinica upali su u petak posle podne u prostorije Pokreta za promene i u stan lidera te stranke Nebojše Medojevića, po nalogu specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića PODGORICA - Specijalci i interventna jedinica upali su u petak posle podne u prostorije Pokreta za promene i u stan lidera te stranke Nebojše Medojevića, po nalogu specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića. - Policija je upala u moj stan, uzela kompjuter, ono što koristim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ta svakodnevni politički rad. Došli smo u situaciju da budemo predmet direktne fizičke represije. Ovo je pitanje i za Duška Markoviža i Ivicu Stankovića do kojih granica će tolerisati nasilje koje Milivoje Katnić sprovodi nad nama. Policija je u prostorijama Pokreta za promene i pošto nema nijedan dokaz nastavlja se maltretiranje i zastrašivanje, rekao je Medojević.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CG: Policija upala u stan Nebojše Medojevića

Izvor: B92, 30.Jun.2017

Specijalci i interventna jedinica upali su u petak posle podne u prostorije Pokreta za promene i u stan Nebojše Medojevića, javljaju "Večernje novosti"...Dodaje se da je to učinjeno po nalogu specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića..."Policija je upala u moj stan, uzela kompjuter, ono što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.