Policija privela još jednog od napadača na Srbe, četvrti i dalje u bekstvu

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija privela još jednog od napadača na Srbe, četvrti i dalje u bekstvu

Dvojica ranije uhapšena huligana su puštena zbog, kako se tvrdi, nedostatka dokaza da su učestvovali u premlađivanju mladih sezonaca Splitska policija uhapsila je trećeg od četvorice napadača, koji se sumnjiči da je učestvovao u napadu na četvoro sezonskih radnika, među kojima su dvojica srpske nacionalnosti, prošlog vikenda u Supetru, na ostrvu Braču. Za četvrtim, kako piše Slobodna Dalmacija, policija i dalje traga.Dvojica ranije uhapšena huligana su puštena >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zbog, kako se tvrdi, nedostatka dokaza da su učestvovali u premlađivanju mladih sezonaca.PROČITAJTE JOŠ: OVO JE JEDAN OD NAPADAČA NA SRBE: Vatrogasac već hapšen u Srbiji kada su navijači Hajduka krali i ispisivali ustaške grafite (FOTO)Danas privedeni mladić je ispitan i predan pritvorskom nadzorniku. Slobodna Dalmacija saznaje da je reč o 19-godišnjaku koji je, kao i dvojica prethodno uhapšenih mladića za sramotni napad, već prijavljivan zbog nasilničkog ponašanja iz mržnje.Četvrdi napadač, za kojim policija traga, nije identifikovan.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priveden treći osumnjičeni za napad u Supetru

Izvor: RTS, 14.Jun.2019

. Splitska policija privela je i trećeg napadača koji se sumnjiči da je učestvovao u napadu na sezonske radnike među kojima su bili i mladići srpske nacionalnosti u Supetru na Braču, prenosi Slobodna Dalmacija.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.