Izvor: B92, 16.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija nadgleda javni saobraćaj

Bukurešt -- Rumunska policija od danas nadgleda gradski saobraćaj u Bukureštu kako bi pokušala da spreči učestale incidente.

Pre nekoliko dana u gradskom autobusu u rumunskoj prestonici dva učenika ranjena su ubodom noža. Više od 100 policajaca i žandarma patroliraće u zonama gradskog saobraćaja za koje se procenjuje da su rizične i biće spremni da hitno intervenišu na poziv službenika u civilu, koji će biti u autobusima.

Vozači će, za svaki slučaj, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takođe biti povezani sa jednim od operativnih centara, a policajci koji patroliraju odmah će intervenisati.

Već duže vreme u pojedinim delovima Bukurešta deluju grupe nasilnika koji se pojavljuju po autobusima i uz pretnju noževima terorišu putnike, uzimaju im novčanike, nakit i druge vrednosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.