Policija Kenije otkrila ukupno 47 mrtvih sledbenika lokalne sekte

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Apr.2023, 21:28

Policija Kenije otkrila ukupno 47 mrtvih sledbenika lokalne sekte

Broj posmrtnih ostataka sledbenika jedne sekte u Keniji povećan na je na 47, nakon što je 26 tela ekshumirano 23. aprila u istočnom delu te afričke zemlje, saopštile su kenijske vlasti. "Potraga se nastavlja", saopštila je kenijska policija. Policija Kenije istražuje slučaj sledbenika Međunarodne crkve dobrih vesti (Good News International Church) koju predvodi nedavno uhapšeni Makenzi Ntenge (Makenzie Nthenge) koji je, kako su saopštile tamošnje vlasti, poklonicima govorio da...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Pronađeno 47 tela članova sekte kojima je vođa naredio da gladuju

Izvor: Radio 021, 23.Apr.2023

Ukupno 26 tela ekshumirano je danas u istočnom delu Kenije, čime je broj posmrtnih ostataka koje je policija otkrila od petka u istrazi o smrti sledbenika jedne sekte, povećan na 47.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.