Policija Crne Gore tvrdi da ulcinjski paroh ugrožava nacionalnu bezbednost

Izvor: RTS, 23.Jun.2020, 16:14

Policija Crne Gore tvrdi da ulcinjski paroh ugrožava nacionalnu bezbednost

Ulcinjski paroh Siniša Smiljić će morati da napusti Crnu Goru početkom jula jer, kako se navodi u rešenju MUP-a Crne Gore, ugrožava nacionalnu bezbednost.
U rešenju ulcinjske filijale MUP-a konstatuje se da 2. jula Siniši Smiljiću, koji je rođen u BiH, prestaje da važi dozvola za privremeni boravak u Crnoj Gori, prenose Vijesti.Smiljić je početkom aprila, zbog krivičnog dela - nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zarazne bolesti, shodno sporazumu o priznanju krivice, kažnjen sa 4.500 evra.
Suprotno zabrani, tada je vozio iz Ulcinja za Podgoricu.
Smiljić je tada ocenio da je osuđujuća presuda Osnovnog suda nepravedna i da krivično delo za koje je optužen ne narušava njegove moralne osobine niti ugrožava bezbednost i ugled države u kojoj živi od svoje 15. godine.
On je naveo da je zaboravio potvrdu za koju je imao legitimitet da je sam sebi izda i da je ona naknadno dostavljena tužilaštvu, ali nije uvažena jer se radilo o "delu u momentu".
Kazao je i da je krivicu priznao i platio drakonsku kaznu samo da bi izbegao patnju porodice i dece.
Predsednik crkvene opštine Ulcinj Božidar Mihailović rekao je da je peticiju protiv rešenja Smiljiću je potpisalo za dva dana i 100 Albanaca, islamske i katolličke veroispovesti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOKLE VIŠE! I OTAC SINIŠA IZ ULCINJA PROTERAN IZ CRNE GORE: Drakonski kažnjen sa 4.500 evra a sad i OVO!

Izvor: Kurir, 23.Jun.2020

Ulcinjski paroh Siniša Smiljić moraće početkom jula da napusti Crnu Goru, jer navodno ugrožava njenu nacionalnu bezbednost.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.