Policajac preticao preko pune linije!

Izvor: Mondo, 17.Dec.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac preticao preko pune linije!

Policijskom službeniku D.B. biće uručen prekršajni nalog za naplatu novčane kazne, nakon što je službenim vozilom preticao drugo vozilo na neisprekidanoj liniji na magistrali Podgorica – Bar, saopšteno je iz Uprave policije.

Foto: MONDO/Mladen Stojović

Kako navode, Uprava policije se oglasila povodom fotografije koja je danas objavljena na portalu Vijesti, a na kojoj se vidi kako vozilo "Opel astra" (PG CG 688) pretiče drugo vozilo na neisprekidanoj liniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na putnom pravcu Podgorica – Bar.

"Vozilo 'Opel astra', registarskih oznaka PG CG 688, je službeno vozilo Uprave policije. Utvrđeno je da je vozilom, prilikom činjenja prekršaja, upravljao policijski službenik D.B. Policijskom službeniku će ujutru biti uručen prekršajni nalog za naplatu novčane kazne, zbog počinjenog prekršaja shodno Zakonu o bezbjednosti saobraćaja na putevima", navode u saopštenju.

Da li policija sme ovako da postupa? (VIDEO)

Ističu da Uprava policije osuđuje ovakvo neodgovorno ponašanje policijskog službenika u saobraćaju.

"Policijski službenici će, što je rađeno i do sada, i ubuduće, kao i sve druge građane, sankcionisati službenike Uprave policije ukoliko budu činili ovakve i druge saobraćajne prekršaje", zaključili su u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.