Poleće prvi čarter od Rusije do Niša

Izvor: OkRadio.rs, 03.Jan.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poleće prvi čarter od Rusije do Niša

Prvi čarter let sa ruskog međunarodnog aerodroma Kaluga kreće u nedelju za Niš, saopštio je predstavnik aerodroma. - Avio - kompanija Red vings obaviće let avionom "suhoj superdžet -100" - saopštio je predstavnik aerodroma. On je dodao da će drugi let biti 10. januara, prenosi agencija Tass. Aerodrom Kaluga dobio je dozvolu za međunarodne letove u avgustu 2015. Kompanija Er Berlin je 1. novembra počela čarter letove na liniji Kaluga-Braunšvajg za potrebe koncerna Folksvagen, a 8. decembra je sa Nemačkom zvanično potvrđen sporazum o stalnim letovima iz Kaluge do drugih nemačkih aerodroma, prenosi Tass. ...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Prvi čarter let sa ruskog aerodroma Kaluga za Niš

Izvor: RTS, 03.Jan.2016

. Sa 50 minuta zakašnjenja, zbog izuzetno smanjene vidljivosti, na niški aerodrom "Konstantin Veliki" sleteo je prvi avion na čarter letu ruske kompanije "Red Vings", na liniji Kaluga-Niš.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.