Pokušala pljačku, pa udarila policajca!

Izvor: Mondo, 05.Avg.2018, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušala pljačku, pa udarila policajca!

Podgoričanka T.R. (31) uhapšena je juče nakon što je pokušala pljačku i potom udarila nogom policajca!

Foto: MONDO/Gordana Bojanić

  Podgoričanka je prilikom hapšenja prvo napala policajce, a jednog od njih je udarila nogom. Nakon toga je uspela da pobjegne, ali je odmah sustignuta i privedena u Centar bezbednosti Podgorica, piše Dan.

Podgorički dnevnik navodi da je privođenje usledilo nakon što je njen sugrađanin V.Z. obavestio policiju da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u svom stanu zatekao žensku osobu koja je najverovatnije pokušala da ga opljačka.

On je potom zadržao devojku do dolaska policije ali kada su inspektori pokušali da privedu osumnjičenu, koja je uporno odbijala saradnju vređajući ih.

 Kada su policijaci pokušali da je nasilno uvedu u službeno vozilo osumnjičena Podgoričanka je udarila nogom jednog od njih a zatim uspela da im se otrgne i pobegne.

Beg je kratko trajao i nakon nekoliko metara je sustignuta i sprovedena u Centar bezbednosti Podgorica.

O događaju je obavešteno Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici, a protiv uhapšene je podnesena krivična prijava za delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Nakon hapšenja, osumnjičena je sprovedena u Klinički centar Crne Gore kako bi se proverilo njeno stanje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.