Podgorički mediji: Potpredsednik skupštine preti Vijestima

Izvor: RTS, 11.Dec.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorički mediji: Potpredsednik skupštine preti "Vijestima"

Branko Radulović, potpredsednik crnogorske skupštine i jedan od čelnika opozicionog Demokratskog fronta, javno je pretio redakciji podgoričkog dnevnog lista "Vijesti" i najavio fizički obračun sa pojedincima iz tog dnevnika.
Radulović je na konferenciji za medije saopštio da će se "obračunati" sa Vijestima onako kako su to radili "njegov otac i deda", jer ne veruje u institucije sistema. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Upitan da li to uključuje i fizički obračun, potpredsednik skupštine je odgovorio potvrdno, preneli su podgorički mediji navode sa Radulovićeve konferenciji za medije.
Radulović tvrdi da podgorički dnevnik objavljuje neistine o njemu i njegovoj familiji.
"Predmet bezočnosti i nemorala smo bili nekad partijske kolege i ja, pa samo ja, a sad i moja porodica. To više profesor Branko Radulović neće dozvoliti", poručio je Radulović.
Radulović je pre dva dana u prostorijama Vijesti pretio i vređao direktora dnevnika Željka Ivanovića, urednika Vladan Žugića i Petra Komnenića, te kolumnistu Brana Mandića.
Radulovića je, prema navodima Vijesti, naljutila kolumna direktora Ivanovića kojom mu je, između ostalog, sugerisano da se vrati u selo iz kojeg potiče, te da mu se preko "nanogice ograniči kretanje i onemogući povratak u ravnicu".
Glavni urednik Vijesti Mihailo Jovović tražio je izvinjenje Radulovića nakon njegovih pretnji izrečenih u redakciji podgoričkog lista.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

POTPREDSEDNIK SKUPŠTINE CG PRETI VIJESTIMA: Najavio i fizički obračun sa nekim novinarima

Izvor: Kurir, 11.Dec.2015

Potpredsednik crnogorske skupštine i jedan od čelnika opozicionog Demokratskog fronta (DF) Branko Radulović danas je javno pretio redakciji podgoričkog dnevnog lista Vijesti i najavio fizički obračun sa pojedincima iz tog dnevnika...Radulović je na konferenciji za medije saopštio da će se "obračunati"...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.