Podgoričanin ubijao zbog kockarskih dugova?

Izvor: Mondo, 26.Jun.2019, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgoričanin ubijao zbog kockarskih dugova?

Podgoričanin M.V. (34), osumnjičen za četiri ubistva u tri države, angažovan za prvu likvidaciju nakon što je izgubio veliki novac na kocki, piše Pobjeda.

Ovo je, navodi podgorički dnevnik, operativno saznanje istražitelja koji pokušavaju da otkriju da li se možda zbog tog duga M.V. upustio u najsuroviji posao sa osobama iz škaljarskog klana.

Utvrđeno je da je 34-godišnji Podgoričanin blizak sa osobama iz ovog kriminalnog klana koje sarađuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa beogradskim zemunskim klanom.

Te "poslovne" veze dovele su inspektore do tragova koji razotkrivaju ulogu M.V. u ubistvima srpskih državljana Jugoslava Cvetanovića i Gorana Tasića i crnogorskih državljana Mila Ilića i Veselina Kalezića, navodi Pobjeda.

Prema dosadašnjim rezultatima istrage, piše podgorički dnevnik, M.V. je kroz kaznenu evidenciju označen po lakšim krivičnim djelima.

Zadatak istražitelja je sada da otkriju kako je M.V. dospio do uloge osumnjičenog plaćenog ubice koji će se braniti od optužbi za četiri ubistva. 

Evo šta je policija saznala iz telefona "škaljarca"

Prema saznanjima Pobjede, istražitelji su došli do podatka da je osumnjičeni izgubio veliki novac na kocki i da će jedan krak istrage ići u tom smjeru, da se ispita da li je zbog toga M.V. pristao da navodno bude plaćeni ubica.

Krvavi rat klanova: Ko je likvidarani Cetinjanin

Ti operativni podaci pokazuju da se M.V. dodatno zaduživao i kod kamataša, pa se sada utvrđuje tok novca kao jedan od inicijalnih motiva zbog čega je Podgoričanin, do tada ne toliko istaknuti član kriminalnih klanova, ogrezao u nove teške zločine za koje je osumnjičen.

Pobjeda podsejća da je M.V. uhapšen 12. juna u Novom Sadu zbog sumnje da je 2017. godine u Vranju sa više hitaca iz vatrenog oružja ubio Jugoslava Cvetanovića. Ubrzo nakon hapšenja, srpska policija saopštila je da M.V. terete za još tri ubistva.

Prilikom hapšenja kod sebe je imao falsifikovana dokumenta, pa mu se na teret stavlja i krivično djelo falsifikovanje isprava.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UBIJAO ZBOG KOCKARSKIH DUGOVA? Podgoričanin obavljao surove poslove za škaljarski klan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2019

Podgoričanin M.V. (34), osumnjičen za četiri ubistva u tri države, angažovan za prvu likvidaciju nakon što je izgubio veliki novac na kocki...Ovo je operativno saznanje istražitelja koji pokušavaju da otkriju da li se možda zbog tog duga M.V. upustio u najsuroviji posao sa osobama iz škaljarskog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.