Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2023, 22:51

Podgorica: Policija privela osobu koja je napala poslanika DPS Erakovića

Policija je identifikovala i privela Ž.L. (58), koji se sumnjiči za ugrožavanje bezbednosti poslanika Demokratske partije socijalista Jevta Erakovića. "Po nalogu tužioca Ž.L. je lišen slobode zbog osnova sumnje da je, na štetu J.E. izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti", rekao je "Vijestima" rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, tužilac Duško Milanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crna Gora: Policija privela osumnjičenog za napad na poslanika DPS-a

Izvor: VOA, 24.Apr.2023, 13:58

PODGORICA - Policija u Crnoj Gori saopštila je da je privela 57-godišnjaka osumnjičenog da je u nedjelju verbalno napao i uputio prijetnje poslaniku DPS Jevtu Erakoviću, koji je u prijavi naveo da je pretrpio i pokušaj fizičkog napada na jednoj benzinskoj pumpi u Podgorici.   "Odmah nakon prijave...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.