Pijani Rus prebio komšije u Igalu

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2012, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani Rus prebio komšije u Igalu

Ruski državljanin Ilija Mitrohin (23) priveden je u policiju, jer je pijan nasrnuo na komšije u naselju Stara Banja u Igalu.

Rus Ilija Mitrohin (23) nasrnuo na komšije u naselju Stara Banja u Igalu (ilustracija)

Mitrohin je u noći između nedelje i ponedeljka u alkoholisanom stanju sa svojim prijateljima tukao komšije zbog svađe oko prostora za parking, saznaju "Vijesti".

 

Pošto je mladi Rus bio u vidno alkoholisanom stanju, policija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u stanici testirala prisustvo alkohola u njegovoj krvi. Tom prilikom je kod Mitrohina izmereno čak 2,8 promila alkohola u krvi. Zadržan je u pritvoru u Herceg Novom, gde se i otreznio.

 

Kako su "Vijestima" kazali u policiji, odavno nisu imali sličan slučaj da neko od stranaca ili državljana Crne Gore ima toliku količinu alkohola u krvi.

 

Policija je Mitrohina je slučaj već narednog dana predala sudiji za prekršaje, koji mu, navodno, nije izrekao kaznu.

 

Mitrohin je 8. avgusta, prema saznanjima “Vijesti”, letom iz Tivta napustio Crnu Goru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.