Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2021, 13:06

Petogodišnje dete povređeno u požaru u Brčkom u kritičnom stanju

Petogodišnje dete, povređeno u požaru koji je u subotu zahvatio porodičnu kuću u Brčkom, nalazi se u kritičnom stanju, potvrdila je za N1 portparolka Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla Ersija Aščerić-Mujadinović. U požaru je šest osoba poginulo, a povređeno je osam osoba.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Preminuo petogodišnjak koji je povrijeđen u požaru u Brčkom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Okt.2021, 11:45

Preminuo je petogodišnji dječak koji je, 23. oktobra, povrijeđen u požaru u stambenom objektu u Brčkom, na sjeveru Bosne i Hercegovine (BiH), potvrdila je za Radio Slobodna Evropa Ersija Aščerić-Mujedinović, glasnogovornica Univerzitetsko-kliničkog centra (UKC) Tuzla u ponedjeljak, 25. oktobra. Dječak...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.