Patrijarh Porfirije za vikend u Tuzli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2022, 09:22

Patrijarh Porfirije za vikend u Tuzli

Patrijarh srpski Porfirije posetiće Tuzlu u subotu i nedelju, 25. i 26. juna, najavljeno je iz Eparhije zvorničko-tuzlanske.

Episkop zvorničko-tuzlanski Fotije sa sveštenstvom, monaštvom i vernim narodom dočekaće patrijarha Porfirija u katedralnom hramu Uspenja Presvete Bogorodice u Tuzli 25. juna u 17.00 časova, kada će biti služen svečani čin doksologije.

Patrijarh Porfirije će u nedelju, 26. juna, služiti Svetu arhijerejsku liturgiju u katedralnom hramu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Uspenja Presvete Bogorodice u Tuzli sa početkom u 9.00 časova, saopšteno je iz Eparhije zvorničko-tuzlanske, prenosi Srna.

Nakon evharistijskog sabranja biće upriličen kulturno-umetnički program i trpeza ljubavi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.