Paravinji 2 g. i 10 meseci zatvora

Izvor: B92, 15.Jul.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paravinji 2 g. i 10 meseci zatvora

Banjaluka -- U Osnovnom sudu na Sokocu izrečena je kazna zatvora u trajanju od dve godine i deset meseci Draganu Paravinji za silovanje, koje je počinio 2002. godine.

Paravinja je osuđen za silovanje koje je pre 9 godina počinio na području Istočnog Sarajeva.

Paravinja se nalazi u ekstradicionom zatvoru u Kazneno-popravnom zavodu "Kula" u Istočnom Sarajevu.

Sud BiH juče je, posle sprovedenih istražnih radnji, utvrdio da Paravinja nije državljanin BiH i da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << može, uz njegovu datu saglasnost, biti izručen Hrvatskoj, koja ga potražuje zbog nestanka sedamnaestogodišnje Antonije Bilić iz Drniša.

Izručenje Paravinje tražila je i Srbija, radi izvršenja kazne zatvora u trajanju od 4 godine i 6 meseci na koju je osuđen pravosnažnom presudom Okružnog suda u Sremskoj Mitrovici, takođe zbog silovanja. Konačnu odluku o izručenju Paravinje doneće ministar pravde BiH Bariša Čolak.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paravinja osuđen za silovanje u BiH

Izvor: Šumadija Press, 15.Jul.2011

U Osnovnom sudu na Sokocu danas je izrečena kazna zatvora u trajanju od dve godine i deset meseci Draganu Paravinji za silovanje, koje je počinio 2002. godine na području Istočnog Sarajeva.

Nastavak na Šumadija Press...

BIH: Paravinji 2 godine i 10 mjeseci zatvora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jul.2011

Dragan Paravinja osuđen je danas na dvije godine i 10 mjeseci zatvora za pokušaj silovanja 2002. godine u Istočnom Sarajevu. Osnovni sud na Sokocu je Paravinji produžio pritvor do pravosnažnosti  presude. Paravinja je uhapšen 26. juna kod Srpca, nakon što je Hrvatska raspisala potjernicu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Paravinja osuđen na dvije godine i deset mjeseci zatvora za pokušaj silovanja iz 2002. godine

Izvor: Cafe.ba, 15.Jul.2011

Dragan Paravinja osuđen je danas u Osnovnom sudu na Sokocu na dvije godine i 10 mjeseci zatvora za pokušaj silovanja iz 2002. godine na području općine Pale, potvrđeno je Feni u ovom sudu.

Nastavak na Cafe.ba...

Paravinja osuđen za još jedno silovanje

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jul.2011

Dragan Paravinja (42) osuđen je u Okružnom sudu u Sokocu na dve godine i deset meseci zatvora za pokušaj silovanja devojke na Palama 2002. godine...U obrazloženju suda stoji da je Paravinja proglašen krivim jer su pronađeni svi materijalni dokazi. Istragom su utvrđene telesne povrede na G.S. iz...

Nastavak na Vesti-online.com...

PARAVINJA OSUĐEN ZA POKUŠAJ SILOVANJA!

Izvor: Kurir, 16.Jul.2011, 08:12

SARAJEVO - Kriv je! Kamiondžija Dragan Paravinja (43), koji se dovodi u vezu s nestankom Antonije Bilić (17) iz Drniša, osuđen je juče u Sudu BiH na dve godine i 10 meseci zatvora jer je 18. jula 2002. godine pokušao da siluje S. G...SARAJEVO - Kriv je!..Kamiondžija Dragan Paravinja (43), koji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.