Paravinja ponovo odbio poligraf!

Izvor: S media, 01.Jul.2011, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paravinja ponovo odbio poligraf!

Hrvatska policija ponovo ispitala Dragana Paravinju. Paravinja bio komunikativan, ali opet odbio poligrafsko ispitivanje.

Hrvatski istražitelji u Sarajevu u zatvoru Kula ponovno su ispitali silovatelja Dragana Paravinju, koji je pre nekoliko dana policiji u BiH priznao da je ubio Antoniju Bilić iz Kričaka i bacio je u Krku.

Pokazali su mu fotografije mesta koja su odgovarala mestu koje je opisao kao ono gde je bacio 17-godišnju devojku.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Dragan Paravinja bio je komunikativan - izjavio je nakon ispitivanja Milijan Brkić, dodajući kako osuđivani silovatelj nije želeo advokata, ali da i dalje odbija poligrafsko ispitivanje.

- Naši istražitelji na to ne mogu da ga prisile, ali to mogu da traže - rekao je Brkić.

Počinje suđenje Paravinji

U potrazi za Antonijom pronađen donji veš

Slovenija nije izručila Paravinju jer Srbija krši ljudska prava?!

Međutim, Hrvatska televizija javlja da Brkić nije iznosio detalje razgovora, ali da je istakao da je razgovor važan za istragu.

Policija je zahtev za još jednim ispitivanjem obrazložila potrebom dodatnih istražnih radnji.

(danas.hr)

Foto: Danas.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.