Panika u Mostaru, jaka eksplozija

Izvor: Mondo, 12.Sep.2016, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panika u Mostaru, jaka eksplozija

U Mostaru je protekle noći odjeknula jaka eksplozija koja je uznemirila građane, a nema povređenih niti materijalne štete.

Foto: MONDO/Samir Cacan

Portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić izjavio je Srni da je do detonacije došlo u 00.30 časova na adresi "Put Hercegovačke udarne divizije" 31.

"Došlo je do detonacije nepoznate eksplozivne naprave. Policija je izašla na lice mesta i utvrdila da nema povređenih, ni materijalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << štete", rekao je Marić, dodajući da se istraga nastavlja.

On je objasnio da je naprava eksplodirala na putu, iza zida jednog porodičnog imanja.

Reč je o putu koji vodi ka brdu Fortica, iznad magistralnog puta M17, tako da se detonacija čula u svim delovima grada.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

SNAŽNA EKSPLOZIJA U MOSTARU: Jaka detonacija usred noći uznemirila građane

Izvor: Kurir, 12.Sep.2016

...Portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona /HNK/ Ljudevit Marić izjavio je da je do detonacije došlo u 00:30 časova na adresi Put Hercegovačke udarne divizije 31.."Došlo je do detonacije nepoznate eksplozivne naprave Policija je izašla na lice mesta i utvrdila da nema povređenih, ni...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.