Sprečena likvidacija: Eksploziv nasred ulice VIDEO

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečena likvidacija: Eksploziv nasred ulice VIDEO

Predmet za koji postoji sumnja da je eksplozivna naprava uklonio je tim Specijalne antiterorističke jedinice sa raskrsnice Bulevara 24. novembra i Makedonske ulice.

Crnogorska policija sprečila je danas u Baru planiranu likvidaciju upotrebom improvizovane naprave koja je sadržala oko pola kilograma eksploziva.

Službenici Centra bezbjednosti Bar oko 14.00 časova su obavešteni da se na glavnoj barskoj saobraćajnici na bulevaru nalazi crna plastična kesa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz koje vire žice, a Grupa za antiterorističke preglede utvrdila je da je reč o improvizovanoj eksplozivnoj napravi, koju su deaktivirali i bezbedno izuzeli.

Saobraćaj u tom delu Bara bio je u prekidu više od sat.

Naprava je bila namenjena za likvidaciju, a trebalo da je da bude postavljena uz pomoć magneta i aktivirana na daljinu, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Izvršen je uviđaj, a izuzeti tragovi biće upućeni u forenzički centar.

Fotogalerija:

 U toku je rad na rasvetljavanju svih okolnosti i identifikovanju lica koja su izradila i posedovala improvizovanu eksplozivnu napravu i nameravala da je upotrebe, kao i osoba čija likvidacija je planirana.

Izvor: MONDO

 Iz crnogorske policije podsećaju da je od početka godine preventivnim aktivnostima sprečeno 20 likvidacija.

"Od 12 ubistava počinjenih od početka godine, do sada je rasvetljeno osam, a od 22 ubistva u

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DRAMA U CENTRU BARA: Grad blokiran, strahuje se da je bomba ispala iz automobila!

Izvor: Kurir, 29.Avg.2018

Saobraćaj na raskrsnici Bulevara 24. novembra u Makedonske ulice kod "Tri kule" u Baru blokiran je zbog nepoznatog predmeta koji se nalazi na asfaltu, a za koji postoji sumnja da je eksplozivna naprava.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.