PRIPREMALI LIKVIDACIJU: Policija uhapsila dvojicu Cetinjana sa silikonskim maskama i oružjem (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Jun.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIPREMALI LIKVIDACIJU: Policija uhapsila dvojicu Cetinjana sa silikonskim maskama i oružjem (FOTO)

Cetinjani Ivan Jovanović (35) i Nikoleta Vukić (26) uhapšeni su zbog sumnje da su učestvovali u pripremanju ubistva pripadnika organizovane kriminalne grupe Cetinjani Ivan Jovanović (35) i Nikoleta Vukić (26) uhapšeni su zbog sumnje da su učestvovali u pripremanju ubistva pripadnika organizovane kriminalne grupe, saopšteno je iz policije. Sumnja se da su njih dvoje u sobi hotela Grand u Cetinju sakrili automatsku pušku, silikonske maske, municiju, prigušivač >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i eksploziv, u nameri da ih upotrebe za likvidaciju.PROČITAJTE JOŠ: Podgorica: Policajci bili svedoci ubistva? Policija je saopštila da je 19. maja 2018. oko 20,45 časova u hotelskoj sobi u dva ranca pronašli i oduzeli automatsku pušku „Hekler & Koh“, prigušivač, 150 komada municije kalibra 9 mm, eksploziv i dvije silikonske maske za lice, a da su juče uhapsili Cetinjane nakon veštačenja u Forenzičkom centru i u koordinaciji sa višim državnim tužiocem. “Policijski službenici su, otkrivanjem i oduzimanjem sredstava za izvršenje ubistva kao i lišenjem slobode ova dva lica, sprečili ubistvo koje je bilo planirano”, piše u saopštenju Uprave policije (UP).PROČITAJTE JOŠ: OBRAČUN U PODGORICI: Smrt pred očima žene i deteta “Službenici OB Cetinje u sadejstvu sa drugim organizacionim jedinicama policije preduzimaju dalje aktivnosti u cilju identifikovanja ostalih lica involviranih u planiranje i izvršenje ovog krivičnog dela odnosno potpunog rasvetljavanja događaja za koji postoji sumnja da je povezan sa sukobom organizovanih kriminalnih grupa”.(Izvor: vijesti.me)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PRIPREMALI LIKVIDACIJU Policija uhapsila dvojicu Cetinjana naoružane do zuba i sa SILIKONSKIM MASKAMA (FOTO)

Izvor: Blic, 09.Jun.2018

Cetinjani Ivan Jovanović (35) i Nikoleta Vukić (26) uhapšeni su zbog sumnje da su učestvovali u pripremanju ubistva pripadnika organizovane kriminalne grupe, saopšteno je iz policije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.