POZNATI crnogorski DOKTOR koji se lečio u Gracu PREMINUO od korone

Izvor: Večernje novosti, 10.Maj.2020, 00:00

POZNATI crnogorski DOKTOR koji se lečio u Gracu PREMINUO od korone

Pacijent iz Crne Gore koji je oboleo od korona virusa a koji je 30.aprila iz KCCG u Podgorici transportovan za Grac na lečenje, preminuo je Pacijent iz Crne Gore koji je oboleo od korona virusa a koji je 30.aprila iz KCCG u Podgorici transportovan za Grac na lečenje, preminuo je, objavili su crnogorski mediji, pozivajući se na zvanične izvore. Oboleli od korone je inače bio poznati crnogorski doktor.On je deveta žrtva korona virusa u Crnoj Gori.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorski ljekar preminuo u Austriji

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2020

PODGORICA - Pacijent iz Bara preminuo je od posljedica virusa korona u Gracu u Austriji, saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.