Izvor: S media, 19.Maj.2013, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNI HOROR: Zapalio sebe, dete, oca i dva policajca!

U Belovaru kraj zagrebačkih Sesveta u nedjelju oko 15 sati policija je dobila dojavu da jedan muškarac preti samoubistvom. Ubrzo su stigli policajci. Muškarac je odjednom počeo da sve poliva benzinom i najverovatnije opuškom zapalio vatru.

U plamenu su povređena dva policajca, muškarac, njegov otac i jedno dete (5).

Za sada nije poznato koliko su teške opekotine koje su zadobili policajc i ostali povređeni. Još nije jasno da li je čovek zapravo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poliivao samog sebe ili je benzin bacio na policajce da bi ih sprečio da ga privedu.

Povređeno dete je u pratnji majke prevezeno u dečju bolnicu u Klaićevu u Zagreb, dok su policajci smešteni na Klinici za traumatologiju.

(S media/24sat.hr, Foto: Guliver/Thinkstock)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Hrvatska: Zapalio sebe, dete, oca i dva policajca!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Maj.2013

Nakon što je bio nasilan prema svojim roditeljima, muškarac iz mesta Belovar na području Sesveta danas poslepodne polio je zapaljivom tečnošću i sebe i policajce koji su došli da intervenišu. ..Osim sebe i njih, tako je povredio i oca i maloletno dete koje se zateklo u blizini.Svi povređeni...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.