POLICIJA NA NOGAMA: MMA borac osumnjičen za ubistvo bivšeg prvaka u kik-boksu, potera u toku

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA NA NOGAMA: MMA borac osumnjičen za ubistvo bivšeg prvaka u kik-boksu, potera u toku

Kako saznaju bosanki mediji iz MUP-a, na terenu su sve raspoložive snage i traga se za počiniocem ANTO Palavra, 21-godišnjak iz Zenice osumnjičen je za jutrošnje ubistvo Džemala Mahmića, te sve raspoložive policijske snage tragaju za njim, piše portal Zenicablog. Mladić, koji je prema ranijim medijskim navodima rođen 1998. u Novoj Biloj, već nekoliko godina osvaja priznanja i postiže zapažene rezultate u MMA borilačkim veštinama, kao član lokalnog zeničkog kluba. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Prema dosadašnjim pojavljivanjima u medijima, iza njega nema krivičnih dela, nego je njegovo ime moguće pronaći samo u sportskoj rubrici na većini portala.Pročitajte još: UBIJEN BIVŠI EVROPSKI PRVAK U KIK-BOKSU: Likvidiran u buregdžinici, policija blokirala gradUbijeni trinaest godina stariji Džemal Mahmić je bio prvak Evrope u kik-boksu, drugoj borilačkoj veštini, ali je poslednjih desetak godina u tri navrata na tri različite lokacije na njega pucano, pri čemu je najmanje jedna osoba ubijena, a dve ranjene. Motivi i razlozi za ovaj gnusan čin nisu poznati, a dozu neizvesnosti i straha Zeničanima uliva i sama “odabrana lokacija” za egzekuciju, jer se nalazi u centru grada, na lokaciji na kojoj je uvek mnogo pešaka.Kako saznaje bosanki portal iz MUP-a, na terenu su sve raspoložive snage i traga se za počiniocem, i proveravaju se informacije o mogućem pravcu Palavrinog kretanja.(zenicablog.com)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PRONAĐEN UBICA KIK-BOKSERA Policija je celu noć pregovarala sa osumnjičenim, na kraju se PREDAO

Izvor: Blic, 23.Okt.2019, 10:24

Anto Palavra, MMA borac iz Nove Bile koji se sumnjiči da je juče izrešetao Džemala Mahmića, bivšeg kik-boksera, predao se zeničkoj policiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.