POLICAJAC UBIJEN NA DUŽNOSTI: Traga se za višestrukim ubicom. Pre 17 godina usmrtio i majku

Izvor: Večernje novosti, 10.Feb.2019, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICAJAC UBIJEN NA DUŽNOSTI: Traga se za višestrukim ubicom. Pre 17 godina usmrtio i majku

Sve policijske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (KS) i Federalne uprave policije (FUP) tragaju večeras za ubicom policajca FUP Mahira Begića Sve policijske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (KS) i Federalne uprave policije (FUP) tragaju večeras za ubicom policajca FUP Mahira Begića, kojeg je kolega zatekao mrtvog kada je došao da preuzme smenu.Sarajevski portal Klix prenosi da su na terenu i pripadnici specijalne policije.Premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << KS Edin Forto kazao je kako je Kanton stavio na raspolaganje sve resurse, kao i komesar i ministar unutrašnjih poslova KS, kao i to da će biti u stalnom kontaktu."Dnevni avaz" navodi da je policajac ubijen na lokalitetu Suhodol, kod Tarčina, u blizini Objekta za edukaciju kadrova pripadnika Federalnog MUP gde je osiguravao taj objekt. Policajac je pronađen u lokvi krvi, kada je kolega došao da ga smeni na straži.Pozivajući se na izvore bliske istrazi, Avaz piše da se ubijeni pripadnik FUP borio sa ubicom, pošto su na telu vidljive posekotine. Navodi se takođe da je pištolj ubijenog policajca nestao.Prema informacijama Avaza, paralelno sa ovim stravičnim događajem sarajevskoj policiji prijavljeno je da je na lokalitetu Ušivak, kod Hadžića, viđen Edin Gačić, te da se sumnja da je on ubica policajca.Podseća se da je Gačić u ponedeljak u mestu Podorašac kod Konjica ubio Sauda Sultanića i od tada traje potraga za njim.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UBIJEN SA VIŠE HITACA Ovo je policajac koji je LIKVIDIRAN na dužnosti

Izvor: Blic, 10.Feb.2019

Na lokalitetu Suhodol, kod Tarčina, u blizini objekta koji pripada FUP-u sinoć je ubijen policajac, a kako saznaje Avaz radi se o Mahiru Begiću iz hadžićkog naselja Lokve.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.