PO POTERNICI INTERPOLA: Srpski državljanin uhapšen u Kotoru

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2018, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PO POTERNICI INTERPOLA: Srpski državljanin uhapšen u Kotoru

Tomislav Bogićević (28) osuđen je zbog počinjenog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga DRŽAVLjANIN Republike Srbije Tomislav Bogićević (28), uhapšen je u Kotoru. Hapšenje je obavljeno po međunarodnoj poternici raspisanoj od NCB Interpol Beograd, zbog izdržavanja kazne zatvora na koju je osuđen zbog počinjenog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i radi vođenja krivičnog postupka >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u drugom predmetu, ali za istovetno krivično delo. Pročitajte još: PUCNjAVA U BERANAMA: Šuntić izbegao ''kišu'' metaka Bogićević se potraživao radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine. Kako je saopštila Uprava policije Crne Gore, hapšenju je prethodila višemesečna aktivnost Grupe za ciljane potrage Odseka za međunarodnu policijsku saradnju i službenika kriminalističke policije OB Kotor, koje su rezultirale saznanjem da se Bogićević nalazi na teritoriji ove opštine. Uhapšeni Bogćević je priveden nadležnom sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici, koji mu je odredio ekstradicioni pritvor. Sledi dalja komunikacija nadležnih organa Crne Gore i Srbije, radi ekstradicije Bogićevića Srbiji.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Kotoru uhapšen državljanin Srbije po poternici Interpola

Izvor: RTS, 14.Jun.2018

. Kotorska policija uhapsila je državljanina Srbije T. B. (28) po međunarodnoj poternici koju je raspisao Interpol Beograd.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.