PANIKA U BARU: Maskirani muškarac upao u restoran

Izvor: Mondo, 20.Avg.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U BARU: Maskirani muškarac upao u restoran

U utorak, oko 15 sati, za sada nepoznati maskirani muškarac utrčao je u restoran "Savoja", u centru Bara što je izazvalo paniku kod gostiju. "Novosti" saznaju da nema povređenih.

Nezvanično - maskirani muškarac u restoran je ušao na ulaz iz dvorišta ugostiteljskog objekta.

Užurbano je prošao kroz restoran, zagledajući u svaki separe i ostavljajući utisak da nekoga traži.

Maskirani muškarac nakon nekoliko minuta istrčao je iz restorana >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i uputio se u nepoznatom pravcu.

U restoranu, u vreme ručka među gostima bilo je i žena sa malom decom. Žitelji „zlatiborske“ zgrade u kojoj se nalazi restoran čuli su vrisku žena i videli kako istrčavaju iz ugostiteljskog objekta

U barskoj policiji su potvrdili da proveravaju šta se događalo u resoranu Savoja koji je inače pokriven kamerama.

Gde vodi spirala mafijaških egzekucija u Baru?

Vlasnik restorana "Savoja" bio je Baranin Armin Muša Osmanagić koji je ubijen, u septembru 2014. godine oko 13.15 sati, metkom ispaljenim iz snajpera, ispred ovog ugostiteljskog objekta u centru Bara. Osmanagić je pogođen u stomak i ubrzo pošto je primljen u barsku bolnicu podlegao je teškim povredama.

Ovo ubistvo policija još nije rasvetlila.

Osmanagić je prema policijskim evidencijama slovio za bezbedonosno interesantno lice, pišu "Novosti".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TRAŽIO JE NEKOG" Maskirani muškarac izazvao paniku u crnogorskom restoranu, ispred kojeg se svojevremeno desila BRUTALNA LIKVIDACIJA

Izvor: Blic, 20.Avg.2019

U utorak, oko 15 sati, za sada nepoznati maskirani muškarac utrčao je u restoran "Savoja", u centru Bara što je izazvalo paniku kod gostiju prenose "Novosti".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.