Otvoren most i granični prelaz između BiH i Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Nov.2021, 12:24

Otvoren most i granični prelaz između BiH i Srbije

U nedjelju, 28.novembra je otvoren novoizgrađeni most između Bratunca, na istoku Bosne i Hercegovine (BiH) i Ljubovije (Srbija), zajednički granični prelaz i carinski terminal BiH i Srbije. Most i granični prelaz su otvorili ministar komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Vojin Mitrović i ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin. Izgradnja mosta je koštala 13 miliona eura, a finansirala ga je Srbija. Most je dug 227 metara. Izgradnju graničnog prelaza je finansirala Bosna...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Granični prelaz i most „Bratoljub“ od danas u funkciji

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Nov.2021

BRATUNAC - Novoizgrađeni most „Bratoljub“, između Bratunca i Ljubovije, zajednički granični prelaz i carinski terminal BiH i Srbije od danas su zvanično u funkciji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

VIDEO: Otvoreni most "Bratoljub" i granični prelaz između Srbije i BiH

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2021

Novoizgrađeni most između Bratunca, na istoku Bosne i Hercegovine (BiH) i Ljubovije (Srbija), zajednički granični prelaz i carinski terminal BiH i Srbije, otvoren je danas.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.