Otmičar uhapšen, deca nepovređena

Izvor: S media, 20.Dec.2011, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otmičar uhapšen, deca nepovređena

Mladen Ninić (30) koji je pretio da će dići u vazduh decu od devet i dve i po godine, koje držao kao taoce u porodičnoj kući u Kozarskoj dubici, predao se policiji. Bosanski mediji pišu da se Ninić predao nakon što je njegov otac, u pratnji policije ušao u njihovu porodičnu kuću u Sanskoj ulici.

MUP Republike Srpske je potvrdio da deca koju je Ninić držao u porodičnoj kući, ipak nisu povređena.

Mladen Ninić je uhapšen u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << automobilu kojim je nameravao da pobegne i priveden u lokalnu policijsku stanicu.

Pobesneo jer ga je ostavila žena

Pobesneli Ninić odlučio se na ovaj drastičan korak nakon što ga je juče ostavila žena. Prema nezvaničnim informacijama supruga je pozvala policiju.

Ubio rođaka, pa pucao sebi u glavu

U Dodikovom komšiluku pronađeno oružje!

RS: Ženi zaplenili prase zbog TV duga!

Kuća u kojoj je otac držao dvoje maloletne dece kao taoce nalazi se u izbegličkom naselju u Kozarskoj Dubici.

Policijske patrole blokirale su, tokom agonije, naselje sa oko 300 kuća u kojima živi uglavnom populacija proterana iz Hrvatske.

(Smedia, Sarajevox, Ag.)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.