Izvor: RTS, 25.Sep.2021, 09:16

Otac ugušio troje dece u Zagrebu, pa pokušao sebi da oduzme život

Troje dece, blizance dečaka i devojčicu od sedam godina i sina od četiri godine, ugušio je otac u stanu na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je pokušao sebi da oduzme život.
Otac je preživeo i odvezen je u bolnicu, prenosi Jutarnji list.

Nije poznato ko je javio policiji da se nešto dogodilo u stanu, ali su policijske patrole i Hitna pomoć brzo došli na mesto događaja.
U spavaćoj sobi zatekli su telo četvorogodišnjaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a blizance, dečaka i devojčicu, u dnevnom boravku.
Kako smo nezvanično saznaje Jutarnji list, roditelji dece su razvedeni i deca su najverovatnije vikend trebala da provedu sa ocem.
Tela troje dece prevezena su na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gde će se obdukcijom ustanoviti uzrok smrti.
Otac dece je, inače, austrijski državljanin sa stalnom hrvatskom adresom, a prema dostupnim podacima rođen je 1965. godine.
Da bi nešto strašno mogao da uradi najavio je u statusu na Fejsbuku objavljenom oko ponoći u kojem je između ostalog napisao: "Zbogom svima...", dodaje Jutarnji list.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac ubio troje dece i pokušao samoubistvo u Zagrebu

Izvor: Radio 021, 25.Sep.2021

U stanu u zagrebačkom naselju Mlinovi policija je u noćnim satima pronašla troje najverovatnije ugušene dece i njihovog oca koji je pokušao da izvrši samoubistvo, saznaje se u policiji.

Nastavak na Radio 021...

Zagreb, otac ubio troje dece

Izvor: RTS, 25.Sep.2021

Troje dece, blizance dečaka i devojčicu od sedam godina i sina od četiri godine, ubio je otac u stanu na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je pokušao sebi da oduzme život. . Otac je preživeo i odvezen je u bolnicu, prenosi Jutarnji list...Nije poznato ko je javio...

Nastavak na RTS...

PRETI MU 50 GODINA ZATVORA: Otac koji je ugušio blizance (7) i sina (4) u bolnici, čuva ga policija

Izvor: Kurir, 25.Sep.2021

Harald Kopic, 56-godišnji Austrijanac iz Beča koji živi i radi u Zagrebu, ubio je noćas svoje troje dece. Ugušio je blizance od sedam godina i sina od četiri godine. Nakon toga je objavio poruku na Fejsbuku, a potom je pokušao da se otruje.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.