Izvor: S media, 10.Okt.2012, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac koji je tabletama ubio nepokretnu kćerku: Nisam mogao da gledam kako pati!

Kako se stanje njegove kćeri, koja je nakon operacije 2009. godine potpuno nepokretna, dramatično pogoršavalo, a time i njene muke i agonija, otac joj je dao neutvrđenu količinu tableta.

Isto je učinio i sebi. Marijana Gregurić (23) je umrla u ponedjeljak u 8.30, sat vremena nakon što je prevezena kolima hitne pomoći u sisačku bolnicu, a njenom ocu Josu Greguriću (46) lekari su spasili život.

Policija je razgovarala s Josom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Gregurićem i on je priznao policajcima ubistvo i rekao kako više nije mogao da gleda muke svoje kćeri, a sve je planirao više meseci.

- Bez svoje kćeri ja ne mogu da živim. Šta ću ako ona umre, bez nje sam ne mogu - rekao je tri dana pre tragedije nesrećni otac u razgovoru sa komšijama.

Za ubistvo iz saosećanja Joso može dobiti do tri godine zatvora.

(Jutarnji.hr)

Foto: Facebook

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.