Oluje u SAD, žrtva u Arkanzasu, tornado pogodio Dalas

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Okt.2019, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oluje u SAD, žrtva u Arkanzasu, tornado pogodio Dalas

Tornado je rušio domove i poslovne prostore u gusto naseljenom delu Dalasa, u Teksasu, gde su prijavljene samo manje povrde, dok je od pada drveta izazvanog nevremenom jedna osoba poginula u severozapadnom Arkanzasu, kada je niz oluja napravilo haos u nekoliko američkih država, prenosi AP. Radari su potvrdili da je tornado pogodio aerodrom Dalas Lav fild oko 21.00 u nedelju (3.00 u ponedeljak po centralnoevropskom vremenu), rekao je meteorolog Američke Nacionalne meteorološke službe...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR TORNADO TUTNJI AMERIKOM: Najmanje 4 mrtvih u naletu oluje u Arkanzasu i Oklahomi! Desetine hiljada kuća bez struje! (FOTO)

Izvor: Kurir, 21.Okt.2019

Tornado je rušio domove i poslovne prostore u gusto naseljenom delu Dalasa, u Teksasu, gde su prijavljene samo manje povrede. U Arkanzasu i Oklahomi su do sada prijavljene 4 žrtve nevremena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.