Izvor: B92, 28.Avg.2010, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ohrid: Krivične prijave za ubistvo

Skoplje -- Krivične prijave za "ubistvo na svirep način" podnete su protiv osam osumnjičenih za ubistvo srpskog državljanina Dejana Novakovića u Ohridu.

Portparol policije Ivo Kotevski izjavio je da je od osam osumnjičenih sedam Makedonaca, koji su privedeni i jedan Srbin, koji je u bekstvu.

Kotevski je dodao da je prema istrazi veštaka sudske medicine smrt Novakovića (34) nastupila udarcem po grudima tvrdim predmetom.

Portparol je naveo da je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od okrivljenih pokušao da izbriše video materijal na kojem se videla tuča kao i tragovi krvi i dodao da su među privedenima i osobe iz obezbeđenja kluba Havana gde se dogodilo ubistvo.

Kotevski je naveo da je izvršen pretres kuća svih osumnjičenih i da im je uzet uzorak za DNK analizu. Prema njegovim rečima, juče je privedeno 30 osoba, ali je sedam zadržano.

U tuči je Novakovićev prijatelj Goran Perić lakše povređen. Lakše je povređen i vlasnik kluba M.K koji je takođe saslušan.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.