Oglasila se policija: Desetoro uhapšeno tokom nereda u podgoričkom naselju Zlatica

Izvor: Večernje novosti, 26.Jan.2020, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasila se policija: Desetoro uhapšeno tokom nereda u podgoričkom naselju Zlatica

Uprava policije Crne Gore saopštila da je deset osoba uhapšeno u subotu uveče tokom nereda u podgoričkom naselju Zlatica Upravapolicije koja je u subotu veče ćutala, posle nevčuvene represije u podgoričkomnaselju Zlatica kada je suzavcem, topovskim udarima i pendrecima uspela da rastera gnevni narod i da sa radnicima Gradske čistoće prekreči trobojku, u nedelju se konačno zvanično oglasila.- Deset osoba uhapšeno je sinoć tokom nereda u podgoričkom naselju Zlatica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Zbog narušavanja javnog reda i mira u službene prostorije Centra bezbednosti Podgorica dovedeno je 13 osoba, a nakon prikupljenih obaveštenja tri osobe su puštene. Uhapšeni su: M.M. (21), R.M. (22), Ž.M. (47), I.K. (18), R.Ž. (29), M.Ž. (29), D.B. (18) i N.K. (17) zbog sumnje da su počinili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvrari, dok su L.T. (22) i M.B. (30) uhapešni zbog sumnje da su počinili krivično delo pozivanje na otpor. U toku je preduzimanje mera i radnji u cilju identifikacije drugih učesnika u ovom incidentu dok je određeni broj osoba poznat i za njima se traga - saopštila je Uprava policije Crne Gore, čijipripadnici su u nedelju čuvali prekrečeni mural sa trobojkom.Pročitajte još: Uhapšen Brdža, vođa grupe mladića koja je oslikala i branila mural sa srpskom trobojkom u Podgorici

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

EPILOG KREČENJA MURALA Policija uhapsila 10 osoba zbog nereda u Podgorici

Izvor: Blic, 26.Jan.2020

Deset osoba uhapšeno je, od kojih je za devetoro određeno zadržavanje od 72 sata, u subotu uveče tokom sukoba građana sa policijom u podgoričkom naselju Zlatica, saopštila je policija Crne Gore.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.