Odobreno 70 miliona za Oficirski dom

Izvor: OkRadio.rs, 20.Mar.2013, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odobreno 70 miliona za Oficirski dom

Rekonstrukcija zgrade Oficirskog doma u centru Niša koštaće 140 miliona dinara, a Ministarstvo za regionalni razvoj odobrilo je polovinu sredstava. Isto toliko je planirano budžetom Grada. Objekat, koji je tokom Prvog svetskog rata bio mesto zasedanja poslanika Narodne Skupštine, trebalo bi do kraja godine da dobije nov izgled, iako je prvobitno najavljivano do kraja avgusta. Prema rečima izvršnog direktora Direkcije za izgradnju grada Branislava Jovanovića, deo sredstava je odobren od republike.     - Grad učestvuje sa 70 miliona dinara, a Vlada Srbije i Ministarstvo za regionaolni razvoj i lokalnu samoupravu sa isto toliko novca - rekao je...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Auto park kod Medijane

Izvor: NisCafe.com, 20.Mar.2013

Ministarstvo finansija Republike Srbije odobrilo je bespovratna novčana sredstva, u iznosu od 45 miliona dinara, za izgradnju auto kampa preko puta arheološkog nalazišta Medijana, na 32 ara gradskog zemljišta, ali i postavljanje turističke signalizacije na teritoriji grada.

Nastavak na NisCafe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.