Izvor: RTS, 12.Jan.2021, 16:54

Obrušilo se brdo u Ulcinju, povređene tri osobe

Deo brda u Pinješu u opštini Ulcinj obrušio se na novi put koji vodi kroz naselje i zatrpao obe kolovozne trake, a samo sticajem okolnosti nije bilo žrtava.
Tri osobe, koje su se u tom trenutku u dva automobila nalazile na putu, sekunde su delile od tragedije.

Prema saznanjima Vijesti, sve tri osobe zadobile su telesne povrede i trenutno su Hitnoj pomoći ulcinjskog Doma zdravlja.

Automobili su, prema istim saznanjima, havarisani.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Načelnik službe zaštite spasavanja Saubih Mehmeti ističe da su mu vozači oba automobila rekli da nikog drugog nije bilo na putu osim njih.
"U početku nijesmo znali da li je klizište zatrpalo neko auto, bilo je jezivo... Javio sam direktoru direktorata, čekamo specijalnu ekipu iz Nikšića, jer ami ne samijemo da počnemo da čistimo. Vidite i sami, brdo još visi i bojimo se novog odrona", dodao je Mehmeti.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DRAMA U ULCINJU Obrušilo se brdo, u trenutku urušavanja dva automobila bila na putu (FOTO)

Izvor: Blic, 12.Jan.2021

U Ulcinju je danas došlo do obrušavanja brda u naselju Pinješ. Usled obrušavanja na putu su se našla i dva automobila u vožnji, ali su putnici prošli bez težih povreda. Zbog velikog odrona put prema Pinješu je zatvoren, a tako će biti i u narednim danima, prenosi "Portal Ulcinj".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.