OHR poziva Milana Tegeltiju da podnese ostavku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Nov.2020, 16:21

OHR poziva Milana Tegeltiju da podnese ostavku

Kancelarija visokog predstavnika za Bosnu i Hercegovinu (OHR BiH) pozvala je u petak, 27. novembra predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog savjeta VSTS BiH Milana Tegeltiju da podnese ostavku, nakon što se našao u središtu nove afere.   "Kako bi se vratio integritet ovoj istaknutoj pravosudnoj funkciji, gospodin Tegeltija treba pokazati profesionalnu i ličnu čestitost i preduzeti korak koji se očekuje nakon kontinuirano neadekvatnog obavljanja svojih dužnosti. To bi takođe pomoglo da...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

"POTPUNI FIJASKO DRŽAVE I INSTITUCIJA" Tegeltija o novom snimku, OHR traži da podnese ostavku

Izvor: Blic, 28.Nov.2020, 13:49

Povodom najnovijih dešavanja u pravosuđu BiH, oglasio se ponovo predsednik Visokog sudskog i tužilačkog saveta BiH Milan Tegeltija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.