Nožem izbo majku

Izvor: S media, 23.Okt.2010, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nožem izbo majku

Tridesetdevetogodišnji Kristijan Švast, koji je nožem brutalno ubio svoju 61-godišnju majku Dubravku u stanu na 23. spratu solitera u Čandekovoj ulici u Rijeci priveden je u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci.

Podsećamo, Švast se juče u 11:23 sati sam javio policiji, te dežurnom operateru kazao da je napao svoju majku, ali da je ona i dalje živa. Alarmirana je policija i Hitna pomoć, ali nesretnu ženu više nisu uspeli spasiti. Dok su službenici stigli na mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << događaja, Dubravka Švast je već preminula, a njen sin je prilično hladnokrvno policiji sve priznao.

Utvrđeno je da je Kristijan Švast svoju majku više puta izbo nožem u predelu stomaka i prsa, od čega je iskrvarila. Komšije su istražiteljima ispričali kako je Švast uvek bio čudan i kako je u zgradi retko s kim komunicirao, ali dosad nije imao problema sa zakonom.

J.C.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.