Novo snežno nevreme u Hrvatskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 10:07

Novo snežno nevreme u Hrvatskoj

Hrvatsku je ponovo zahvatilo snežno nevreme, zbog kojeg su zatvoreni svi putni pravci za kamione sa prikolicama i tegljače iz smera unutrašnjosti prema Dalmaciji, Rijeci i Istri te obrnuto.

Kako je saopštio Hrvatski auto-klub (HAK) zbog orkanske bure saobraćaj za sva vozila je zatvoren na Jadranskoj magistrali, između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Ovo je drugi aprilski sneg koji je zabeleo delove Hrvatske i napravio haos u saobraćaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snježno nevrijeme ponovo zahvatilo Hrvatsku

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2021

ZAGREB - Hrvatsku je ponovo zahvatilo snježno nevrijeme, zbog kojeg su zatvoreni svi putni pravci za kamione s prikolicama i tegljače iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji, Rijeci i Istri te obrnuto.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.