Novo sabranje u Beranama: Vladika Joanikije predvodi litiju

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2020, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo sabranje u Beranama: Vladika Joanikije predvodi litiju

Moleban će biti služen pred manastirom Đurđevi stupovi LITIJU u Beranama, prestonom gradu Eparhije budimljansko-nikšićke, predovodiće episkop Budimljansko-nikšićki Joanikije. Litija će krenuti od Sabornog hrama Svetog Simeona Mirotočivog a završiće se pred manastirom Đurđevi stupovi gde će biti služen moleban. Pred manastirom će besediti episkop Joanikije. Pročitajte još - Narod i ove nedelje brani svetinje: Krenula prva litija u Crnoj Gori (FOTO/VIDEO)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blago Crnoj Gori kad ima ovakvu decu: Mališani predvode litiju dugu 25 kilometara, na čelu kolone ponosno šeta - DEVOJČICA (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Mar.2020

Deca predvode litiju koja je krenula iz 25 kilometara udaljenih Ivanja i Crnče do Berana Deca predvode litiju koja je krenula iz 25 kilometara udaljenih Ivanja i Crnče do Berana.Pridružili su se građani Bioče, Gornjeg i Donjeg Zaostra, koji će se u Beranama uliti u reku ljudi....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.