Novinarka zabila dečku nož u srce

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jan.2012, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinarka zabila dečku nož u srce

U stanu 46-godišnje splitske novinarke na Firulama nađen je mrtav muškarac. Zabijen mu je nož u srce, a policija još uvek vrši uviđaj.

Sumnja se na nasilnu smrt. Navodno je u pitanju 37-godišnji dečko novinarke, inače, osoba koja se vezuje za hrvatsko podzemlje, a suđeno mu je i za organizovanje prostitucije.



Okolnosti se još ispituju, ali čini se da je ubistvu prethodila svađa. Novinarka je privedena.

U jeku čišćenja dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << otkaz u "Novom listu"

Dugo godina je radila za Novi list, ali talas čišćenja u bivšem Ježićevom dnevniku nije preživela. Dobila je otkaz i tada su za nju nastupili ozbiljni egzistencijalni problemi. Da problem bude gori, dok je još radila za "Novi list" podigle je kredit, međutim posle otkaza nastali su problemi sa otplaćivanjem.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.