Novinarka upucana ispred svog stana u Podgorici!

Izvor: Mondo, 08.Maj.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinarka upucana ispred svog stana u Podgorici!

Novinarka "Vijesti" Olivera L. ranjena je večeras u pucnjavi ispred njenog stana u Bulevaru svetog Petra Cetinjskog u Podgorici.

Pucnjava se dogodila oko 20.45 sati.

Ona je upucana u nogu i ima prostrelnu ranu desne potkolenice. Prema prvim informacijama, nalazi se van životne opasnosti.

U toku je uviđaj.

Novinarka Olivera L. je bila fizički napadnuta i 7. marta 2013. godine oko 21.30 časova, takođe u blizini svog stana.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Istraga je utvrdila da tada novinarku crne hronike "Vijesti" napao Ivan Bušković koji je zbog toga osuđen na devet meseci zatvora.

Ona je pre toga bila meta uznemiravanja i pretnji, a sve je počelo nakon što je počela s pisanjem tekstova o fabrici duvana "Tara" u Mojkovcu.

Uskoro opšrinije...

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ranjena novinarka Vijesti Olivera Lakić 

Izvor: VOA, 08.Maj.2018

Novinarka opozicionog dnevnika Vijesti, Olivera Lakić, ranjena je u utorak iz vatrenog oružja u nogu, nedaleko od ulaza zgrade u kojoj stanuje na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, saopštila je Uprava policije Crne Gore.  Lakić, koja je prije šest godina takođe napadnuta ispred svog...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.