Novinarka Vijesti ranjena ispred stana: Ovo je državni udar!

Izvor: BKTV News, 08.Maj.2018, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinarka "Vijesti" ranjena ispred stana: "Ovo je državni udar!"

Na mestu pucnjave su vozila Hitne pomoći i policije

Novinarka crnogorskih "Vijesti" Olivera Lakić ranjena je večeras ispred svog stana u Podgorici.

Lakić je upucana u nogu, zadobila je prostrelnu ranu desne potkolenice i van životne opasnosti je, prenose Vijesti.

Kako prenose crnogorski mediji, na mestu pucnjave su vozila Hitne pomoći i policije, a oko ulaza zgrade postavljena je policijska traka. Istražitelji trenutno prikupljaju dokaze.

Napad >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su izvršila tri napadača, od kojih je jedan bio ćelav, u belim bermudama i crvenoj košulji i visok oko 185 cm, prenosi portal RTCG pozivajući se na izvore iz policije.

PODGORICA: Ranjena novinarka Olivera Lakić - https://t.co/fGSM446uKd pic.twitter.com/4aR8BzyizR

Saša Mijović, nosilac liste Grupa građana Saša Mijović "Pobjednik od riječi", najoštrije je osudio napad na novinarku.

"Najoštrije osuđujemo mučki i kukavički pokušaj ubistva novinarke Olivere Lakić. Crna Gora je u 21. veku porište obračuna narko klanova, zemlja straha, diktature, ućutkivanja i zastrašivanja svakoga ko drugačije misli. Novinarka Olivera Lakić se bavi istraživačkim novinarstvom i njen život je već bio u opasnosti zbog istina koje otkriva javnosti. Ovaj pokušaj ućutkivanja istine je državni udar. Pored ostalog i ovo su problemi oko kojih su se građani udružili i odlučili da svoj život uzmu u svoje ruke. Tražimo momentalnu smenu ministra unutrašnjih poslova Melvudina Nuhodžića i direktora Uprave policije Veska Damjanovića", kazao je Mijović.

Horor i krvave scene u Splitu! Stanovništvo uplašeno, policija nemoćna protiv kriminala, nikada gora situacija! (VIDEO)

Olivera Lakić novinarka je nezavisnog dnevnika "Vijesti", gde je pretežno pisala u rubrici crna hronika. Ovo, inače, nije prvi napad na nju, s obzirom da je i ranije napadana i to ispred stana.

UŽAS U REGIONU: Samoubistvo u zgradi banjalučke policije!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.