Novih šest žrtava i 113 zaraženih u Severnoj Makedoniji

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2020, 17:25

Novih šest žrtava i 113 zaraženih u Severnoj Makedoniji

U Severnoj Makedoniji umrlo je još šest osoba sa koronavirusom i registrovano je 113 novih slučajeva te zaraze, saopštilo je danas Ministarstvo zdravlja.

Među preminulima je i 22-godišnjak iz  Skoplja koji je imao daunov sindrom, što je do sada najmlađa žrtva COVID-19 u Severnoj Makedoniji.

Kako se navodi u saopštenju, ukupan broj umrlih od koronavirusa je porastao na 517, a broj potvrđenih slučajeva od početka epidemije na 11.399.

Takozvanih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << aktivnih slučajeva ima 3.402, na mehaničkoj ventilaciji su četiri, a na kiseoničkoj podršci 49 pacijenata.

Institut za javno zdravlje Severne Makedonije registrovao je još 259 pacijenata koji su ozdravili, čime je broj izlečenih povećan na 7.480.

U prethodna 24 sata urađena su 1.543 testa na prisustvo koronavirusa, a od početka epidemije u Severnoj Makedoniji ukupno 109.946.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.